Al enige tijd maakt het Alkmaarse stadsziekenhuis, het Noordwest Ziekenhuis, gebruik van een tweede locatie. Deze locatie, met onder meer twee operatiekamers, is gelegen aan de Comeniusstraat, op het bedrijventerrein Bergermeer. Het Noordwest Ziekenhuis heeft besloten deze tweede locatie nu definitief vorm te geven; "het werd tijd voor een eigen naam." Die naam is Foreest Kliniek.

De behandellocatie in de Bergermeer had in de wandelgangen al een tijdje een officieuze naam: 'Locatie Bergermeer'. Maar nu is dus voor een officiële naam gekozen die net wat mooier is. Mariska Offeringa-Klooster, locatiecoördinator van Noordwest Ziekenhuis, legt uit: "Het werd tijd voor een eigen naam omdat de kliniek steeds meer vorm krijgt. We hebben alles op orde waardoor er een snelle doorloop is. Om voor iedereen duidelijk te maken dat deze kliniek bij Noordwest hoort maar dat we hier wel specifieke dingen doen, is gekozen voor een naam die voor iedereen in de regio herkenbaar is en goed bij ons past."

De Foreest Kliniek is er voor relatief eenvoudige behandelingen, die prima buiten het eigenlijke ziekenhuis kunnen plaatsvinden. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe website: foreestkliniek.nl. (foto: Pixabay)
Pin It
Bekeken: 2066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/