Het is beslist een bijzonderheid, wat dit stuk wordt niet zo vaak uitgevoerd: het 'Requiem' van de Tsjechische componist Dvořák zal vrijdag 2 juni weerklinken in de Grote Kerk van Alkmaar. Daar wordt het avondvullende muziekstuk ten gehore gebracht door het Toonkunstkoor Alkmaar, samen met Philharmonia Amsterdam. "Het publiek krijgt waar voor zijn geld," belooft het koor.

Liefhebbers van de muziek van Antonín Dvořák waarderen het Requiem als één van zijn beste werken. Het is een muziekstuk dat het publiek raakt, bevestigt ook het Toonkunstkoor Alkmaar. De grootse uitvoering door vier solisten (sopraan, alt, tenor, bas) met koorzang en een rijke instrumentale omlijsting maken een uitvoering van het Requiem ook echt een bijzondere gebeurtenis. Voor Toonkunstkoor Alkmaar zal het de eerste uitvoering van het Requiem van Dvořák zijn. Heel bijzonder, schrijft het koor, want "het werk wordt zelden uitgevoerd".

Het concert begint om 20:15 uur. Kaarten kosten zonder korting 30 euro. Ze kunnen worden besteld via de website van Toonkunstkoor Alkmaar en verder bij vier verkoopadressen, te weten boekhandel Stumpel en muziekwinkel Spanjaard in Alkmaar, Boekhandel Bruna in Heiloo en uiteraard bij de Grote Kerk zelf. (foto: Toonkunstkoor Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 713x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/