Gemeente Alkmaar organiseert woensdag 17 mei een Meidendebat over de wijken Zuid en Oud- en Nieuw Overdie. De gemeente wil van meiden en jongedames tot 23 jaar oud uit de drie wijken te weten komen wat er zoal speelt en leeft in hun omgeving. Jongens en mannen zijn vanzelfsprekend niet welkom.

De gemeente hoort graag van de jongere vrouwelijke inwoners hoe zij hun wijk of buurt ervaren; waarover ze tevreden over zijn en waar ze graag verbetering zien. Het 'Straatgeluid' gesprek wordt geleid door een creatief docente en een medewerkster van de gemeente. Ideeën zijn van harte welkom.

Het Meidendebat vindt plaats in de Huismaker Nieuw Overdie in Sportcomplex Oosterhout en duurt van 19:30 tot 20:30 uur. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 642x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/