De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

De regio zit vol met ondernemende en fantastische artiesten. Zo ook zangeres, stemcoach en songwriter Helen Botman uit Bergen. Ze maakte furore met La Luna, waarmee ze in 2008 de Rabobank Cultuurprijs kreeg toegekend. Ze maakte de theatervoorstelling “Vleugelvrouw” over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Ze schreef songs over liefde, verlangen en loslaten. De laatste tijd treedt ze vooral op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten onder de naam Botman & Van Vleuten.

Benieuwd naar meer vragen, de antwoorden en een mooi plan voor Bergen? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 1929x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/