Dinsdag 30 mei organiseert gemeente Alkmaar voor het eerst sinds een tijdje weer een 'Rondje Raad'. Deze ronde bezoekt de voltallige gemeenteraad de wijk Zuid om met inwoners en ondernemers in gesprek te gaan over hun werkzaamheden, henzelf, en over wat er zoals speelt in de wijk.

Ronde Raad is opgezet om op informele wijze kennis te maken met raadsleden. Zij zullen vertellen over wat de gemeenteraad precies doet, wie zij zelf zijn en ze luisteren naar wat er zoal speelt in de wijk. Er wordt bovendien met elkaar van een gratis maaltijd genoten (op = op) en voor iedereen is er een drankje.

Rondje Raad Zuid duurt van 18:00 tot 20:00 uur wordt gehouden in Ontmoetingcentrum Zuid-West aan de Eikelenbergstraat 57. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-38686698.
Pin It
Bekeken: 1492x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/