Museum BroekerVeiling organiseert in het weekend van 10 en 11 juni voor het eerst het Proef! Festival, een bruisend cultureel evenement waarin proeven, live entertainment én vermaak centraal staan. Er zijn vijf thema's op het museumterrein: Zuid-Afrika, Turkije, Italië, Nederland en Indonesië.

Koks bereiden voor ogen van de bezoekers allerlei internationale gerechtjes vanuit bovengenoemde landen. Het museum garandeert verrassende, vernieuwende en bovenal overheerlijke smaaksensaties. Alle zintuigen zullen worden geprikkeld op het festival, want ook op cultureel vlak is er van alles te 'proeven', zoals Italiaans straattheater, Turkse buikdanseressen en een waarzegster, een Zuid-Afrikaanse brass band en Balinese dans.

Ook kan iedereen meedoen met de djembé workshops en een (romantisch?) tochtje maken in een échte Italiaanse gondel. Wie in de rondvaartboot stapt, beleeft onderweg de leukste avonturen met de theatervoorstellingen van het KoolKollektief. Kinderen kunnen aan de slag met ‘nature tie dye’ en zo meewerken aan een kleurrijke lange vlaggenlijn voor in het museum. Het Proeflab staat er nog altijd, dus daar is ook veel te doen.

De welbekende veilingen van het museum gaan gewoon door, met een knipoog naar de internationale thema’s. Meer informatie op proef.es.
Pin It
Bekeken: 2315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/