Vier weekenden lang gratis picknickconcerten en straattheateracts voor jong en oud. Vanaf 3 juni gaat TAQA Theater De Vest naar buiten met Zomer in De Mare in Park Rekerhout.

Op de zaterdagen kan op het festivalterrein vanaf 17:30 uur met de hele familie worden gepicknickt, met als toetje een gratis picknickvoorstelling. Neem zelf een picknickmandje mee of bestel iets lekkers bij de catering van VERS eten & drinken. Hakim uit Sesamstraat komt langs, er staan mooie dansvoorstellingen op het programma en voor jongeren is er een speciale 'spoken word' avond.

Elke zondagmiddag staan straat- en circustheateracts geprogrammeerd en zijn er leuke doe-en-beleefactiviteiten. Telkens is er tussen 13:00 en 17:00 uur valt er van alles te beleven in het park, van acrobatiek tot poppentheater en leuke familieshows. Kom zwierezwaaien in een bijzondere zweefmolen, bewandel het BloteVoetenPad, ga lekker kleuren, trampolinespringen en nog veel meer.

Meer info op zomerindemare.nl. (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 1673x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/