Zaterdag 27 mei vindt de elfde editie van Woodlands Festival plaats aan de Oudtburghweg in Bergen. Dit jaar kunnen festivalgangers op het terrein van de Bergense IJssport Vereniging genieten van drie  podia met variërende muziekgenres en allerlei randentertainment.

Vorig jaar was Woodlands overgenomen door Yuhwi Hoebe van Zomaar Events. Hij werkt hard aan zijn tweede 'knallende' editie: “De Live Stage belooft een muzikaal spektakel te worden met onder andere Splendid en de oudste popgroep van Nederland: Bintangs. Op de Dance Stage kunnen liefhebbers van House & Techno hun hart ophalen met Dimitri en Olivier Weiter als bekendste uitschieters, en uiteraard is er weer volop ruimte om de beste talenten uit de omgeving te ontdekken en te genieten van nieuwe muziek."

Tussen het dansen door is er van alles te doen, maar je kan ook even lekker bijkomen in de Woodlounge of langs gaan Foodlands voor een grote verscheidenheid aan eten en drinken. Verder heeft de organisatie extra geïnvesteerd in de aankleding.

Het Woodlands Festival is met zo'n 3.000 bezoekers niet te klein en niet te groot. Het is er altijd gezellig. “Op het festivalterrein tref je altijd meerdere generaties door elkaar heen. Je ontmoet weer oude schoolvrienden van vroeger of die serveerster uit het café waar je vroeger kwam. We horen van veel bezoekers dat het voelt als een reünie en we vinden het erg leuk onderdeel te zijn van die herinnering”, aldus Yuhwi.

Woodlands duurt van 13:00 tot 23:00 uur. Tickets en meer info via woodlandsfestival.nl. (foto: Rick Akkerman)
Pin It
Bekeken: 1791x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/