Bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar heeft er een nieuwe gigant bij. Met een oppervlakte van 6000 vierkante meter en 40 werknemers vervult de nieuwkomer één van de lege plekken op het terrein. Het gaat hier om Nutri-Dynamics, een sportvoedingsgigant.

Met de komst naar Boekelermeer gaat een langgekoesterde wens in vervulling: alle taken van het bedrijf onder één dak. Voorheen had het kantoor een locatie op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk en productiefaciliteiten in Velsen-Noord, Deventer en Rucphen in Breda. De zoektocht naar een ruimere locatie begon drie jaar geleden, en de beschikbare kavels in Boekelermeer bleken perfect te zijn. Het vestigt zich aan de Fluorietweg.

Nutri-Dynamics is gespecialiseerd in voeding en supplementen, zoals collageenpoeder, eiwitrepen, gezonde snacks en suikervrije sauzen. Het bedrijf begon twaalf jaar geleden als een handelsbedrijf dat voornamelijk leverde aan drogisterijen en gezondheidswinkels. Inmiddels is het uitgegroeid tot een productiebedrijf met een aantal grote retailers, waaronder Basic-Fit en Body & Fitshop.
Pin It
Bekeken: 1311x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/