De politie en handhaving van Alkmaar organiseren volgende week gezamenlijk weer een aantal promotiedagen om te laten zien wat ze zoal doen op het water. Vanaf woensdag 31 mei is iedereen drie dagen lang welkom, om meer te weten te komen over veiligheid, openbare orde en handhaving op het water. Ook zijn de vaartuigen die worden ingezet te bekijken, kunnen liefhebbers een parcours met een waterscooter afleggen en leuke gadgets scoren.

De eerste promotiedag op 31 mei vindt van 12:00 tot 18:00 uur plaats aan de Bierkade, de tweede van 14:00 tot 18:00 uur bij de steiger van de Oudieplas en de derde van 14:00 tot 18:00 uur aan de Mieuwijdt in De Rijp.

Te snel varen, dreunende speakers en overmatig drankgebruik leiden tot gevaarlijke situaties en/of overlast voor anderen in de omgeving. De maximum vaarsnelheid in de Alkmaarse wateren is 6 km/u. Op het Noordhollandsch Kanaal mag niet harder dan 9 km/u gevaren worden. Kapiteins moeten minimaal 12 jaar zijn en voor een motorboot die sneller kan dan 20 km/u minimaal 18 jaar. Voor een snelle motorboot zijn bovendien een vaarbewijs en registratiekenteken verplicht. Meer over varen in gemeente Alkmaar op alkmaar.nl/varen.
Pin It
Bekeken: 1582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/