Kinderen kunnen op Eerste Pinksterdag weer volop genieten van gratis theater en muziek in de Alkmaarderhout. Het festival 'De Hout op Stelten' wordt zondag 28 mei weer groots aangepakt, met verschillende voorstellingen en activiteiten voor jeugdige Alkmaardertjes. "Lol, avontuur en... vliegende eieren!"

Wat die vliegende eieren precies inhouden, daar heeft Alkmaar Centraal de vinger nog niet achter kunnen krijgen. Maar bezoekers van 'De Hout op Stelten' komen er vanzelf achter tijdens de interactieve voorstelling 'Kruitaapjes'. Verder zijn er unieke en ludieke kinderliedjes. Uitvinder-muzikant SlodDe&Vos sluit het festival feestelijk af.

Op het terrein zijn er naast de theater- en muziekvoorstellingen ook veel activiteiten. Er is een thematische speeltuin ingericht en kinderen kunnen zich laten schminken. Voor peuters is er een spannend wandelpad langs vele landschappen. Alle zintuigen worden geprikkeld.

'De Hout op Stelten' duurt van 13:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis, ook voor ouders. Voor meer informatie: zie website.
Pin It
Bekeken: 1927x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/