Een automobilist is woensdagmiddag aangehouden na een dollemansrit door de regio Alkmaar. Toen de man een stopteken van de politie negeerde, is de achtervolging ingezet.

Volgens politiewoordvoerder Joey Brink vertoonde de bestuurder gevaarlijk rijgedrag in Alkmaar. "Na een achtervolging op de A9 is hij door ons staande gehouden aan de Geesterweg in Uitgeest." De politieagenten wilden de man aanhouden, maar daar was hij het zelf niet mee eens. Hij ging ervandoor, waarna de politie opnieuw achter hem aanging.

De bestuurder werd uiteindelijk aangehouden op de Boetenvenstraat in Uitgeest. Een hondengeleider is vervolgens ingezet om te zoeken naar spullen die mogelijk door de automobilist zijn weggegooid. Het is niet bekend of de politie iets heeft gevonden.
Pin It
Bekeken: 3314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/