Boswachter Patricia van Lieshout meldt verheugd dat de Barry Foundation een mooie donatie heeft gedaan voor de renovatie van de trap bij de Brouwerskom in de Schoorlse duinen. De teller op buitenfonds.nl komt daarmee op 60 procent van het streefbedrag. "Dank!"

De derde grote trap op de eerste duinenrand aan binnenlandse zijde is hard toe aan vernieuwing. De treden zijn niet best mee en de leuningen vallen van ellende uit elkaar. Dat was vooral in de winter goed te zien, toen het groen het het zicht grotendeels ontnam. De trap was toen al afgezet met een lintje, al weerhield dit niet iedereen ervan om naar boven te gaan.

Staatsbosbeheer moet het van donaties hebben en mikt met de crowdfundactie op een bedrag van 29.375 euro. Inmiddels is 17.547 euro binnen gehaald. "Nog 51 treden", laat de boswachter weten. "Ook een treetje bijdragen?" Dat kan dus via buitenfonds.nl van Staatsbosbeheer.
Pin It
Bekeken: 1867x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/