De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Giancarlo Romita, hij werd geboren aan de Adriatische kust van Zuid-Italië als zoon van een opera sopraan. Na zijn opleiding trok hij met verschillende bands door europa Zo trad hij op in Scandinavië, Oostenrijk en Duitsland en het Casino in Monaco. Ook toerde hij met Roberto Jacketti door Rusland. Hij was ook back vocalist bij Marco Borsato en Walter Kroes. Ook heeft hij meegewerkt aan de CD ‘ Zelfs je naam is Mooi’ van Henk Westbroek. Hoogtepunt in zijn carrière is het nummer dat hij schreef voor Andrea Bocelli ‘Ma dove sei’. Maar hij kwam voor de liefde naar Langedijk.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 1913x
https://ee.itk.ac.id/data/