Een voorrangsfout leidde op Eerste Pinksterdag 28 mei tot een botsing tussen een auto en een wielrenner op de rotonde in de Koelmalaan, ter hoogte van de Bestevaerstraat. De ambulance kwam ter plaatse, maar uiteindelijk bleek niemand gewond. De kinderen die achterin de betrokken auto waren echter flink geschrokken en kregen daarom van de politie een troostbeertje.

Oorzaak van het ongeluk was een fout van de automobiliste, die uit de richting van de Bestevaerstraat kwam. Zij liet na de wielrenner voorrang te geven op de rotonde. Een aanrijding was het gevolg en omdat dit type aanrijdingen vaak verkeerd afloopt, kwam de ambulance snel ter plaatse. Maar na onderzoek bleek dat er niemand naar het ziekenhuis hoefde te worden gebracht.

Voor kinderen die getuige zijn van een heftige gebeurtenis heeft de politie 'troostbeertjes' ter beschikking. Het beertje is een zachte herinnering aan wat de kinderen gezien hebben en kan hen helpen het gesprek hierover aan te gaan wanneer ze dat nodig hebben.
Pin It
Bekeken: 3023x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/