Veel mensen zetten zich in als vrijwilliger, ook in Alkmaar. Er staan maar liefst 22.000 vrijwilligersuren geregistreerd bij Team Vrijwillig. Daar komen natuurlijk ook nog de ongeregistreerde uren bij. Alkmaar Bedankt wil al deze mensen een extra bedankje geven. Dat kan een sportieve activiteit zijn, een cadeaubon, een rondleiding, een proeverij, een workshop of een bezoek aan een museum. Genoeg keuze dus.

Vrijwilligers zijn onmisbaar, toch worden ze vaak gemist. Eerder luidden verschillende organisaties de noodklok: vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden, zeiden ze tegen Alkmaar Centraal. Reden te meer dus om de vrijwilligers die er wÊl zijn extra in het zonnetje te zetten.

Deze cadeaus gaan dus naar de mensen die iets hebben willen doen voor een ander. Dat kan gaan over het bijhouden van tuinen, vervoeren van personen, voetbaltraining geven aan de jeugd, het koken en serveren van maaltijden, helpen bij festivals en feesten en om het opvangen van nieuwe Nederlanders.  In totaal zullen er ruim 800 cadeaus en activiteiten weggegeven worden. Hierbij geld: op is op.

Om te voorkomen dat de cadeaus snel op zijn worden de cadeaus gefaseerd op de website geplaatst. Dit gebeurt tussen maandag 5 juni 20:00 en maandag 12 juni 00:00 uur. Tussen maandag 3 juli en woensdag 6 juli kunnen de vrijwilligers langskomen op de Bergerweg 1 of bij de lokale organisaties en ondernemers. Daar kunnen ze hun zelfgekozen bedankje persoonlijk in ontvangst te nemen. (foto: Pexels / Nubia Navarro)
Pin It
Bekeken: 1436x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/