Raquel Kurpershoek verzorgt vrijdag 23 juni haar theaterconcert in De Groene Zwaan in De Rijp. Het concert heet 'Nizami' en is gebaseerd op het boek 'De 7 Wijze Prinsessen' van de middeleeuwse Perzische schrijver en filosoof Nizami Ganjavi.

In een intieme en poëtische sfeer brengt zangeres Raquel Kurpershoek het verhaal over de zeven prinsessen. Ze komen uit verschillende delen van de wereld en hebben elk hun eigen theorie over hoe liefde eruit ziet en met welke kleur het geassocieerd wordt. Raquel gaat in op kwetsbaarheid, zachtheid, vriendschap, verlangen, verdriet en ware liefde. Daarbij wordt ze ondersteund door gitarist Alejandro Hurtado en percussionist Danny Rombout.

Voorafgaand aan dit concert wordt de korte documentaire ‘Traslassierra’ vertoond. Raquel heeft deze film gemaakt over de relatie die dove mensen kunnen hebben met muziek. Muziek en doof zijn lijken twee onverenigbare werelden, maar Traslasierra werpt hier een onverwacht licht op. Raquel won talrijke prijzen met de docu-film zoals of filmfestivals in Huelv, Sevilla. Cordoba, Roemenië en de Pilaar van Sociale Mensenrechten, Madrid.

Het evenement begint om 21:00 uur en de zaal opent om 20:30 uur. Entree kost 15 euro. Meer op degroenezwaan.nl.
Pin It
Bekeken: 1176x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/