Vanwege een grote storing ligt het treinverkeer van en naar Amsterdam ook maandagochtend nog stil. De storing was ontstaan bij de verkeersleidingspost van ProRail bij Amsterdam. De NS verwachtte dat de storing nog tot zeker 09:00 uur zou duren. Rond die tijd was er alleen nog een stremming tussen Amsterdam en Woerden.

Zondag strandden honderden reizigers in Amsterdam, waaronder vele bezoekers van het concert van Harry Styles in de ArenA . Zij brachten de nacht door op veldbedjes in de Ziggo Dome of in opengestelde treinen op stations.

Rond 20:00 uur leken de eerste treinen weer te gaan rijden, maar tegen 21:00 uur werd het treinverkeer opnieuw stilgelegd. Vervolgens was er ook geen treinverkeer meer mogelijk van en naar de omliggende stations, zoals Schiphol Airport.
Pin It
Bekeken: 1023x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/