Link Jongerenwerk, Politie Alkmaar en Handhaving van gemeente Alkmaar organiseren zaterdag 17 juni 'The Hunt 2.0'. Deze nieuwe klopjacht is voor jeugd van 12 tot en met 18 jaar die woont in Alkmaar Noord en West. "Deze editie wordt nog vetter dan de vorige", belooft Link.

Honderd jongeren moeten proberen te voet drie stempelposten te bereiken, zonder daarbij te worden gepakt door politieagenten en boa's van gemeente Alkmaar. De jagers gaan niet alleen te voet maar ook op de fiets, scooter, motor en in de auto. Wie gepakt wordt mag opnieuw beginnen met een nieuw startnummer, maar krijgt daarbij wel strafseconden. Degene die als eerste met volle stempelkaart terugkomt, is de winnaar van The Hunt 2.0.

In mei 2022 werd de eerste editie gehouden voor jeugd in Alkmaar Noord, gehuld in witte overals. Mediapartner NH Nieuws maakte een video. Eerst werd gejaagd op 70 jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Daarvan bleven er 29 uit handen van de politie. Daarna werd gejaagd op een groep van 30 jongeren van 16 tot en met 19 jaar. Geen van hen haalde de finish. "We jagen ze op tot ze moe zijn, en dan pakken we ze makkelijk", zei hoofdagent Wouter lachend.

Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan met een persoonlijk berichtje via de sociale media van Link Projecten. De verwachting is dat er meer aanmeldingen dan plekken zullen zijn. Ongeveer een week van te voren worden degenen die zijn ingeloot op de hoogte gesteld en van meer informatie voorzien.
Pin It
Bekeken: 2482x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/