In de oude dorpskern van De Rijp is er op zondag 11 juni van ontlezing even niets te merken. Boekenliefhebbers uit wijde omtrek komen dan naar het dorp om er te zoeken naar verrassende oude boeken, bijzondere kunst en misschien wel die éne eerste druk die in de thuisbibliotheek nog ontbreekt.

De Kunst- en Boekenmarkt is een echte traditie geworden, schrijft de organisatie. De Rijp is misschien ook wel het perfecte decor voor een markt als deze, in de woorden van de organisatie: "de ideale locatie". De kramen staan op de Grote Dam en de Kleine Dam en op het Jan Boonplein, dus marktbezoekers die even in hun nieuwste aanwinsten willen bladeren op een zonnig terras hoeven niet lang te zoeken.

De markt is zondag van 11:00 tot 17:00. Voor verdere informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van organisator Dehe.
Pin It
Bekeken: 1224x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/