De term 'suppen' kennen de meesten mensen inmiddels wel. Met een peddel in de hand in het zonnetje op een supboard staan, dat is waar het om draait. Maar bij Supschool Cup of Sup is het ook mogelijk om te suppen wanneer de zon alweer bijna ondergaat. Dat kan tijdens de Friday Night Sup op vrijdag 9 juni in Alkmaar. De supschool organiseert vaker supactiviteiten, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag en Pasen.

De tocht gaat onder andere langs de Alkmaarse grachten, de Molen van Piet en de Accijnstoren. Dit gebeurt onder begeleiding van twee ervaren supinstructeurs. Onderweg wordt er nog gestopt bij een café in de binnenstad voor een koud drankje.

De Friday Night Sup is vrijdag van 20:30 tot 23:30 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van de Supschool, daar staan ook de tarieven. De prijs voor deelname is exclusief het drankje. (Foto: Cup of Sup Facebook)

 
Pin It
Bekeken: 1865x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/