Een 19-jarige Alkmaarder moet als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt 210 dagen de cel in, waarvan 106 voorwaardelijk. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op Cameraland in Alkmaar. Naast de celstraf eist de aanklager 120 uur werkstraf.

Terug naar 16 maart vorig jaar. Het is rond 07:45 uur als de bedrijfsleider via de achteringang van Cameraland naar binnen gaat. Twee overvallers glippen mee en duwen de man met een onbekend voorwerp in zijn nek. Er is een worsteling, maar de bedrijfsleider geeft op. Hij moet op de grond liggen en wordt vastgebonden. Wanneer de schoonmaker het magazijn binnenkomt, rent hij direct weg. Eén van de overvallers gaat achter hem aan, slaat in zijn gezicht en probeert hem de winkel in te trekken. Dat lukt niet en de schoonmaker belt vervolgens de politie.

Tijdens de overval zijn sleutels, geld en een mobiele telefoon buitgemaakt. Hoewel de 19-jarige verdachte ontkent, is het OM zeker van haar zaak. Naast de celstraf eist de aanklager 120 uur werkstraf. De rechtbank doet volgende week uitspraak.


Cameraland was al zeker drie keer doelwit van ramkraken. Eind mei 2015 reden twee mannen met een auto naar binnen. Ze wisten waarvoor ze kwamen en gingen er met buit vandoor, maar werden diezelfde nacht nog aangehouden. De schade aan de gevel werd geschat op 250.000 euro. Volgens getuigen leek het of ze de nacht ervoor al hadden gescout.

In januari 2018 reed een kleine auto in op de winkel en drie verdachten gingen er vandoor met spullen. De verdachten werden diezelfde nacht nog aangehouden en de spullen konden worden teruggebracht. Eén van de daders, een Amsterdammer moest vier maanden de cel in.

De meest recente ramkraak vond plaats in april 2020. Inbrekers probeerden met bestelauto binnen te komen, maar het rolhek en de inmiddels geplaatste palen deden hun werk. De auto kwam vast te zitten en de mannen gingen er te voet vandoor. Ondanks de palen was er veel schade.


Pin It
Bekeken: 1538x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/