Een vijftienjarige jongen uit Den Helder moet zich binnenkort bij de kinderrechter melden vanwege rellen na een voedbalwedstrijd. Dat meldt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM). Na de wedstrijd tussen jeugdteams van SV Koedijk en FC Den Helder raakten een 14-jarige jongen en een 50-jarige man gewond.

Terug naar zaterdag 11 februari. De uitwedstrijd van SV Koedijk is nog maar net klaar, als spelers van beide teams en omstanders met elkaar op de vuist gaan. "Een van onze spelers is geslagen en geschopt", reageerde voorzitter Joost Schaub van SV Koedijk kort na het incident. "Hij hoefde gelukkig niet in het ziekenhuis te blijven, maar zoals het eruit ziet heeft hij een flinke hersenschudding."

Tegen drie verdachten is de zaak geseponeerd vanwege gebrek aan bewijs. Het is nog niet duidelijk wanneer de vijftienjarige jongen voor moet komen.
Pin It
Bekeken: 2611x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/