RC Lens is de nieuwe club van Stijn Spierings. Lange tijd zag het er naar uit dat de Alkmaarse middenvelder zijn loopbaan zou vervolgen in Nederland. Spierings stond in de belangstelling van de gehele traditionele top drie, maar hij kiest dus voor een langer verblijf in Frankrijk.

Met Toulouse FC deed Stijn Spierings het afgelopen seizoen uitstekend in Ligue 1. Dat schrijft mediapartner NH. Begin mei veroverde de Zuid-Franse club de nationale beker. En Spierings liet vlak na de bekerwinst weten open te staan voor een Nederlandse topclub. "Het buitenland geniet mijn voorkeur, maar voor de top drie van Nederland sta ik ook open." PSV leek lange tijd op ramkoers te liggen, maar woensdag blijkt dat de oud-jeugdspeler van het Alkmaarse Kolping Boys naar het noorden van Frankrijk verhuisd.

Met RC Lens gaat de 27-jarige Spierings de Champions League in. Achter kampioen Paris Saint-Germain eindigde Lens op de tweede plek. De landskampioen van 1998 neemt de oud-AZ'er transfervrij over.

Eerder verliet Branco van den Boomen Toulouse FC al. Het maatje van Spierings op het Franse middenveld tekende vorig maand een contract bij Ajax.
Pin It
Bekeken: 1403x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/