AZ moet het dit seizoen doen zonder Fedde de Jong. De talentvolle middenvelder vertrekt naar het gedegradeerde Cambuur Leeuwarden en zette zijn krabbel onder een driejarige verbintenis.

Fedde de Jong speelde vooral zijn wedstrijden voor Jong AZ. Voor het beloftenteam kwam hij bijna tachtig keer uit, schrijft mediapartner NH. Ook maakte de twintigjarige Uitgeester minuten in de Alkmaarse hoofdmacht. Zo debuteerde hij vorig jaar juli tegen Tuzla City in de voorronde van de Conference League en scoorde gelijk in die invalbeurt. In de competitie mocht De Jong twee keer opdraven, waaronder een basisplaats thuis tegen FC Groningen.

Verder won De Jong met AZ afgelopen seizoen de Youth League. In de 5-0 gewonnen finale tegen Hadjuk Split deed hij de hele wedstrijd mee.
Pin It
Bekeken: 1458x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/