De handen uit de mouwen steken en ondertussen asielkatten helpen. Dat doen ruim 120 vrijwilligers bij stichting Zwerfdier in Alkmaar. De stichting vangt zwerf- en afstandskatten in een kattenpension. Met de naderende zomervakantie gaan veel vrijwilligers op vakantie en is er dus (tijdelijke) vervanging nodig om het pension schoon te houden. Natuurlijk is er daarnaast ook tijd om de diertjes aandacht te geven.

"Soppen, boenen en kroelen", zijn de werkzaamheden die Stichting Zwerfdier aan geeft om te kunnen verwachten. Iedere ochtend moeten de kattenverblijven schoongemaakt worden, moet er gezorgd worden voor schone handdoeken in de kattenmandjes en moeten de voerbakjes gevuld worden.

Naast dat het aaien van de katten een leuke bezigheid kan zijn, geeft de stichting aan dat het ook erg nuttig is. "Dit helpt katten die al een tijdje zonder huis hebben rondgelopen om weer te wennen aan mensen. Het mooiste resultaat is naast een fris en schoon asiel, dat de katten hierdoor vaak sneller een nieuw eigen huisje vinden."

Stichting Zwerfdier roept mensen op die zomerhulp willen worden. "Houd je van katten, ben je minimaal 18 jaar en heb je een ochtendje (of meer) in de week over? Meld je dan aan, want we kunnen wel wat zomerhulpen gebruiken." Aanmelden kan via 072-5612482 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2471x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/