Meer dan 350 zangers en zangeressen van verschillende koren uit de regio geven zaterdagmiddag 8 juli een concert op de Alkmaarse Paardenmarkt. Het '450ntzet Popkoren Concert' start om 12:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

De koren brengen hun meest recente nummers in een afwisselend programma waarbij ook aandacht wordt besteed aan Alkmaar Ontzet 450 jaar. Zo wordt de koppeling gemaakt met de vier V's die bij het onderwerp horen: Vrijheid, Verdraagzaamheid, Verbondenheid en Verscheidenheid.

In totaal treden zeven koren en twee dansgroepen op. Het gaat om Pop- en showkoor Heartbeat, Het Langedijkse Koor, Dansschool de Bruijn-Bonel, Popkoor Atlantis XL, Popkoor Prestige Alkmaar, Popkoor SurpriSing, Dansstudio Dentro, Vocalgroup SpoorBijSter,  Popkoor Spot-On! en Dansstudio. Voor meer informatie over het concert en de programmering, zie de website thankyouforthepopmusic.nl.
Pin It
Bekeken: 3199x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/