Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier houdt ook deze zomer weer een fotowedstrijd. Inwoners wordt gevraagd om van 1 juli tot en met 31 augustus foto's in te sturen van sloten, grachten en vaarten in Noord-Holland.

In de zomer genieten veel mensen van het oppervlaktewater door te zwemmen en te varen. Dankzij de aanleg van rioleringen en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water tegenwoordig veel schoner dan vroeger. Om mensen hier bewuster van te maken is de campagne 'Water. Geniet ervan!' gestart. De fotowedstrijd is een onderdeel van deze campagne.

Deelnemers kunnen foto's uploaden en zoveel mogelijk stemmen verzamelen op fotowedstrijdHHNK.nl. Stemmen tellen voor vijftig procent mee in de eindscore, de andere helft is afkomst van een jurybeoordeling. Het waterschap geeft prijzen aan de zes beste inzendingen. Zo wordt onder meer een boottocht door de Alkmaarse grachten en een fotografiecursus weggegeven.
Pin It
Bekeken: 2677x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/