In de zomervakantie kunnen kinderen uit de groepen drie, vier en vijf van de basisschool via de bibliotheken in Bergen en Langedijk meedoen aan het project Vakantielezen. Met dit project gaan de lezers op reis. Niet met fiets, auto, boot of vliegtuig maar met een boek. Met dat boek reist de lezer door een aantal landen: Griezelkust, Avonturenland, Lachland, Sportmanië, Dierenrijk en de Sprookjeseilanden.

Vanaf maandag 17 juli kunnen de jonge leden van de bibliotheek Kennemerland bij de bibliotheken in Bergen of Langedijk gratis een leespaspoort, een landkaart en een rugzakje ophalen. Daarna zijn ze klaar om te vertrekken voor een avontuurlijke reis. Als ze een boek lenen krijgen ze een stickertje op de landkaart. Is de reis langs alle landen voltooid en de landkaart vol dan kunnen de lezertjes in de bieb van Bergen of Langedijk een cadeautje ophalen.

Meedoen met vakantielezen zorgt ervoor dat de lezertjes na de zomervakantie nog nét zo goed, of misschien zelfs beter, kunnen lezen als ervoor! Kinderen ervaren ook dat lezen tijdens de zomervakantie overal leuk kan zijn; op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline. Meedoen kan behalve via de bibliotheek ook via de website van het project. (foto's: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 1757x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/