Ook op de A9 was het woensdagochtend chaos door de zware storm die over Nederland kwam. De weg lag bezaaid met bomen en takken, en niet iedere auto kwam er even goed vanaf. Daarbij kwam ook nog eens dat een vrachtwagen vlakbij het Kooimeerplein was omgewaaid. Dit liet Rijkswaterstaat weten via sociale media. Rond 10:00 uur was het gevaarte weer op zijn wielen gezet, maar daarmee waren de verkeersproblemen nog lang niet opgelost.

In reactie op de Tweet liet een volger om 10:15 uur weten al twee uur lang stil te staan op de A9 bij Akersloot, door de bomen die daar op de weg waren beland. "Wanneer kunnen we hier weg. Wanneer komt er hulp."

Rond 13:50 uur was nog steeds niet iedereen op de A9 bevrijd. Een weginspecteur meldde op dat tijdstip dat de laatste werkzaamheden aan de gang waren bij Uitgeest. (foto: Rijkswaterstaat)
Pin It
Bekeken: 2663x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/