De werken van Wijnanda Muntjewerff- Schilt zijn tot en met 31 augustus te zien in het stiltecentrum van het Noordwest Ziekenhuis. De kunstenares maakt gebruik van klei, papier, karton, stof en verschillende mixen van technieken en experimenten.

"Wijnanda werkt vanuit haar gevoel met kleuren en structuren. Daarbij weet ze vaak niet waar het naartoe gaat", schrijft het ziekenhuis in een bericht. "Dit maakt haar werk veelzijdig: van abstract tot realistisch."Muntjewerff heeft zich in de loop van de tijd onder meer verdiept in powertex. Door deze techniek verharden materialen als karton en textiel. Sinds 2013 heeft ze haar eigen atelier in Middenmeer waar zij creatieve en professionele workshops en cursussen aanbiedt.

Meer informatie over de kunst van Wijnanda Muntjewerff- Schilt is te vinden op haar website wel-creatief.nl.
Pin It
Bekeken: 1699x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/