Hapjes, drankjes en uitzicht op de gerestaureerde gevel van Ringers: dat is wat bezoekers van het Smaakmakend Festival 2023 kunnen verwachten. Bij eerdere edities stond Ringers nog in de steigers, dus dat decor is nieuw. Maar verder is er vooral veel als vanouds en dat is voor vaste bezoekers van het culinaire festival precies wat ze willen horen.

Vorig jaar vond het festival tijdens het pinksterweekend plaats, Alkmaar Centraal was daar toen bij voor een filmverslag. Dit jaar is voor een lang juliweekend gekozen: van vrijdag 14 juli tot en met zondag 16 juli staan de foodtrucks langs het kanaal. Culinaire lekkernijen worden vers bereid, voor de ogen van bezoekers. Wie dorst heeft kan terecht in de 'biertuin', naar het voorbeeld van een Duitse Biergarten, of gaat voor een bijzonder glas wijn naar de wijnbar. Uiteraard is ook voor alcoholvrije drankjes gezorgd. Verder is er muziek.

Het festivalterrein is voor iedereen toegankelijk, er wordt geen entree gevraagd. Wie een bootje heeft kan aanmeren langs de kade. Het festival duurt op vrijdag 14 juli van 15:00 tot 23:00 uur, op zaterdag en zondag begint het festival al om 13:00 uur. Voor meer informatie: zie de website van het Smaakmakend Festival.
Pin It
Bekeken: 2655x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/