Het Podium onder de Boom festival brengt zondag 23 juli een mix van optredens door professionele, ambitieuze artiesten uit de regio naar de Alkmaarderhout. Als een soort ode aan de bomen, ook de 150 jaar oude Beuk die sneuvelde tijdens zomerstorm Poly, wordt twaalf gemoedelijke optredens gehouden onder de groene reuzen. Wie een mooie ode wil (laten) brengen in de vorm van een eigen verhaal of gedicht, is welkom om zich te melden.

Podium onder de Boom biedt artiesten sinds 2009 het gras in De Hout als podium en een boom als decorstuk. Hierdoor ontstaan bijzondere en intieme optredens met veel interactie tussen de musici en het publiek. Een intiem pianoconcert onder de slanke Iep, een soulzangeres bij de grote Plataan of een funkband onder de Zilverlinde. Zomaar een kleine greep uit het aanbod, dat met veel aandacht en liefde opgesteld. De muzikale line-up bestaat onder andere uit Collectief Explosief, Levi Boon en Kunstbende Boom. Voor theater zijn er onder andere de Vertelfee en Mandy.

Het festival verder grastheater, een kidsatelier, de ‘Time Lab Vintage’ market en massagehoek. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met dranken, snacks, gezonde broodjes, eten van Heerlijk Nel en ijs van De Mient.

Podium onder de Boom duurt van 13:00 tot 19:00 uur. Meer informatie op podiumonderdeboom.nl. (foto: Jaap Kroon)
Pin It
Bekeken: 1453x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/