Patrick Ngambi start donderdag 7 september met een tiendelige reeks West-Afrikaanse djembélessen in Zaal Meereboer in Oudorp. De lessen van de Kameroense rasmuzikant zijn zowel voor beginners als gevorderden en wie zich goed ontwikkelt kan deelnemen aan zijn djembéband Zamana en optredens doen.

Na wat uitleg over technieken en klanken stapt Patrick al snel over naar het samen spelen van ritmes, onder begeleiding van doundouns (bastrommels). Noten kunnen lezen is niet nodig. Maar de djembé is meer dan een muziekinstrument; het is ook een zoektocht naar jezelf. De Afrikaanse trommel helpt met het bewust worden van innerlijke houdingen en processen. Met Patrick en Zamana leren deelnemers dingen om te zetten in hun dagelijkse leven naar een niveau dat beter aansluit bij hun leefstijl.

Bij Patrick, die inmiddels meer dan 20 jaar in Nederland woont, ligt het accent bij het samen muziek maken en niet op het presteren. Muziek maken is zijn lust en zijn leven. Zijn lessen en workshops zijn een aanrader voor een ieder die zich wil laten raken door zijn passie voor muziek, zijn positieve levensinstelling als mens en plezier dat hij met je deelt.

De tien djembélessen zijn vanaf 7 september wekelijks van 19:00 tot 20:30 uur. De cursus kost 100 euro per persoon, en wie met zijn tweeën meedoet betaalt samen 100 euro. Wie geen djembé heeft kan er eentje voor 50 euro huren en daar mag dan ook thuis mee worden geoefend.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op zamana.nl of bij Patrick zelf via 06-42011093. Bij genoeg animo gaan de lessen het hele jaar door.
Pin It
Bekeken: 1692x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/