AH Oudorp heeft bijzondere voetbalkunst op de gevel gekregen. Bedrijfsleider en franchiser Robin de Goede heeft al jaren goede contacten met Kolping Boys en de KNVB en werkte graag mee aan het project 'Wallstories' van Kamp Seedorf. De Wallstories zijn een succeswens aan de Oranjeleeuwinnen, die eind deze maand deelnemen aan de FIFA Women's World Cup in Australië en Nieuw-Zeeland.

Kamp Seedorf is een Nederlands streetart-collectief uit Almere, met een harde kern van zo'n tien artiesten. De naam verwijst naar voormalig international Clarence Seedorf. De groep is sinds 2010 actief en hun werk is vaak gebaseerd op voetballers, rappers of andere excentrieke figuren en persoonlijkheden. Normaal plakken ze papier om posters te maken, maar voor Wallstories werkten ze dus op muren zelf. Eén van de zeven geselecteerde muren is de voorgevel van AH Oudorp. (tekst gaat door onder foto)

Project Wallstories, met afbeeldingen van Oranjeleeuwinnen (foto: Alkmaar Centraal)


De KNVB en diverse partners hebben in samenwerking met Kamp Seedorf een bijzonder kunstproject onthuld. Voor zeven ‘Wallstories’ zijn zeven Albert Heijn-filialen uitgekozen, waaronder dus die in Oudorp. Oranjeleeuwin Jackie Groenen is trots dat er mooie afbeeldingen van haar en een aantal teamgenoten op zeven gevels prijken: "Het is fantastisch om afgebeeld te worden door de artists van Kamp Seedorf bij Albert Heijn. Het is een eer om deel uit te maken van dit unieke project waar kunst en voetbal samenkomen."

De FIFA Women's World Cup vindt plaats van 20 juli tot 20 augustus in Australië en Nieuw-Zeeland. Het Nederlands dameselftal speelt de eerste wedstrijd op 23 juli vanaf 09:00 uur Nederlandse tijd in Dunedin, Nieuw-Zeeland. Daarna nemen ze het in de groepsfase op tegen de Verenigde Staten en Vietnam.
Pin It
Bekeken: 1866x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/