Nu de temperaturen in de zomervakantie lager uitvallen dan verwacht kunnen de schaatsen wel weer uit het vet. Voor liefhebbers van het kunstschaatsen is dat geen grap: in de laatste weken van de zomervakantie wordt er in Alkmaar echt geschaatst. Dan vindt in sportcomplex De Meent voor de zevende keer het 'Summer Camp Alkmaar' plaats.

Het kunstschaatsevenement is een laagdrempelige kennismaking met de sport, voor iedereen die daar interesse in heeft: "Tijdens het kunstschaatskamp zijn kinderen vanaf vier jaar en volwassenen van alle leeftijden welkom om in een leerzame en gezellige omgeving kennis te maken en te genieten van de mooie sport", laat Deen Figure Skating weten aan Alkmaar Centraal. Deen Figure Skating is de organisator van het evenement, onder leiding van Marcus Deen, zesvoudig Nederlands Kampioen.

Behalve beginners zijn er natuurlijk ook veel ervaren kunstschaatsers aanwezig tijdens Summer Camp Alkmaar. Zij bereiden zich hier voor op het komende seizoen en laten enkele van hun mooiste kunsten zien. De ijsvloer van De Meent is de perfecte plek om de schaatstechniek verder te perfectioneren.

Het Summer Camp Alkmaar vindt plaats van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 1 september. Op zaterdag en zondag zijn er geen trainingen. De locatie is Sportcomplex De Meent in Alkmaar. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website van Deen Figure Skating. (foto: Piet van Es Pictures)
Pin It
Bekeken: 1334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/