MEE & de Wering organiseert vanaf 4 september weer 'Sportwerkt Alkmaar!', een hulpproject voor mensen die een zetje in de rug kunnen gebruiken. Om ze op weg te helpen, beoefenen de deelnemers zes weken lang ritme, structuur en vooral activering. Het project richt zich vooral op jongvolwassenen uit gemeente Alkmaar, maar mensen uit andere gemeenten mogen zich aansluiten.

Drie keer per week beoefenen de deelnemers allerlei sporten en volgen ze workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het opdoen van sociale contacten, motivatie terugvinden en een vervolgplan (bijvoorbeeld voor vrijwilligerswerk, werk of een opleiding) krijgen is het doel van dit leuke sportieve project.

Aanmelden kan via 088- 0075 000 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Sportwerkt Alkmaar. Meer informatie op meewering.nl. (foto: MEE & de Wering)
Pin It
Bekeken: 1037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/