De dagen worden al langzaam weer korter en dat is voor filmliefhebbers goed nieuws. Halverwege augustus is het weer donker genoeg om 's avonds van een film te genieten - in de openlucht. Van donderdagavond 17 augustus tot en met zondagavond 20 augustus worden er door Filmhuis Alkmaar bijzondere films vertoond op het buitenterrein van Hal25.

De zomeravonden lenen zich perfect voor film, als het tenminste niet plenst van de regen. De temperatuur os nog aangenaam, toch wordt het al weer wat eerder donker. Want donker moet het natuurlijk wel zijn om optimaal van een film te kunnen genieten. Terwijl op de achtergrond de treinen voorbij denderen staat in de buitenbios de 'road movie' centraal. Vier films selecteerde het Fimhuis voor deze zomer: Stand by Me, Nomadland, Sideways en Thelma & Louise. Die laatste film is ook de openingsfilm op donderdag 17 augustus.

Meer informatie over deze bijzondere filmvierdaagse is te vinden op de website van Filmhuis Alkmaar. Alle films beginnen om 21:45; hapjes en drankjes zijn te halen bij de bar van Hal25.
Pin It
Bekeken: 1669x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/