Met zijn prestaties heeft Cees Bol contractverlenging bij zijn wielrenploeg afgedwongen. De Alkmaarse sprinter blijft twee jaar langer bij Astana.

"Vanaf het moment dat ik bij Astana kwam, voelde ik me heel goed. Ik heb het gevoel dat ik op de juiste plek zit binnen het team”, zegt Bol tegen mediapartner NH. "Het lijkt erop dat het team ook blij met mij was. We hebben vrij makkelijk en snel een nieuwe overeenkomst kunnen sluiten. In 2023 stond ik een aantal keren op het podium en had ik enkele goede klasseringen, maar ik hoop dat de overwinningen er nu ook komen."

Bol fietst pas sinds januari bij Astana, dat hem overnam van Team DSM. Bij Astana is hij de hulpknecht van sprintkanon Mark Cavendish. De afgelopen maand reed Bol in de Tour de France en eindigde hij in de laatste etappe op de Champs-Élysées als vijfde.
Pin It
Bekeken: 1123x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/