'Humberto Unplugged' komt naar Alkmaar. Voor deze rubriek van de RTL4-talkshow Humberto wordt elke week een andere plek in Nederland bezocht om muzikaal talent te vinden. De artiest met de mooiste auditie mag aan het eind van de week live optreden in het programma van Humberto Tan. Op maandag 14 augustus voert de talentenjacht naar het Alkmaarse Waagplein.

"We nemen a capella audities op, waarbij vervolgens de beste talenten worden uitgezonden in onze vrijdagavond show", vertelt producer Eline Roos Dijkstra van Pilot Studio. "Onze muzikale gast van die dag kiest dan vervolgens een van deze talenten uit die de vrijdag daarop mag optreden samen met onze huisband 'The Jimmy's'. Een leuke kans voor lokale talenten om een groot publiek te bereiken!"

De setting is supersimpel: Eline en een cameraman staan van 13:00 tot 15:00 uur op het Waagplein met een microfoon op statief en twee camera's. Muzikaal talent kan gewoon langs komen zonder afspraak.
Pin It
Bekeken: 3490x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/