Hortus Alkmaar heeft het duo Claudia y Manito uitgenodigd om zondag 20 augustus een concert te verzorgen. Tussen de bloemenpracht presenteert het tweetal een zonnig repertoire van Latijns-Amerikaanse muziek, zowel instrumentaal als met zang.

Claudia en Manito laten de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aangaan met de flamencogitaar. Met betoverende melodieΓ«n en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen ze de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, romantiek en hartstocht. Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen uit Latijns-Amerika. Met haar zwoele stemgeluid en haar begeleidende gitaarspel pakt ze de toehoorder geraffineerd in. Gipsy flamencogitarist Manito staat haar muzikaal terzijde. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata.

Het optreden duurt van 15:00 tot 17:00 uur. Kaarten van 15 euro zijn verkrijgbaar via hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/