De politie heeft nog geen verdachte aangehouden van de steekpartij op de Kogerpolderbrug in Zuidschermer. Een 56-jarige man uit Krommenie raakte op zaterdag 15 juli gewond.

Het incident gebeurde tussen 09:45 en 10:30 uur. Een getuigenoproep leverde tot dusver weinig op. "We hebben geen aanhoudingen verricht, maar het onderzoek loopt nog wel", vertelt politiewoordvoerder Joey Brink aan Alkmaar Centraal. Het slachtoffer reed in zijn vrachtwagen op de N244, toen hij werd afgesneden door een blauwe Hyundai Tucson. Ter hoogte van de Kogerpolderbrug zetten beide bestuurders hun auto stil en stappen uit. Het gevolg is een woordenwisseling en uiteindelijk wordt het slachtoffer in zijn arm gestoken.

De politie plaatste een getuigenoproep. De boodschap: er wordt gezocht naar een bejaarde verdachte. Het zou namelijk gaan om een man van rond de 75 jaar. Hij is ongeveer 1 meter 75 en heeft een ringelbaardje. "Het is niet duidelijk wie deze man is. Als er tips komen, lopen we die gelijk uit."

Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed. Zijn steekwond is in het ziekenhuis gehecht.
Pin It
Bekeken: 1435x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/