Het stadhuis van Alkmaar wordt omgetoverd in een audiovisueel spektakel met de titel 'Met Eigen Ogen'. Bij dit meerdaagse evenement, speciaal in het leven geroepen voor 450 jaar Alkmaar Ontzet, staat de geschiedenis van de stad centraal. 'Met Eigen Ogen' is te zien en te horen van donderdag 31 augustus tot en met zondag 8 oktober. De organisatie zoekt overigens nog helpende handen.

Het is al bijzonder dat de deuren van het Alkmaarse stadhuis worden opengesteld voor publiek, laat staan dat er een muziek- en beeldtour wordt gehouden. Esmee Bakker van DOSS Event Support: "De verhalen van de heldhaftigheid en veerkracht van de stad en haar inwoners komt hier tot leven. Het is bijzonder hoe deze belangrijke geschiedenis uitgebeeld wordt door onder andere 360 graden videoprojecties en special effects."

Het monument aan de Langestraat is de perfecte locatie voor Met Eigen Ogen, vindt Esmee. "Je staat daar letterlijk Γ­n de geschiedenis; hier kreeg het stadsbestuur de belegering van Alkmaar voor haar kiezen, 450 jaar geleden."

De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. β€œWe hebben al een mooi team van vrijwilligers, maar Met Eigen Ogen is dagelijks open dus het zijn veel diensten. Je hoeft geen ervaring te hebben, iedereen is welkom. We geven graag de kans om nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe mensen te ontmoeten", vertelt Esmee. Er zijn mensen nodig bij de kassa, voor de uitgifte en inname van audioapparatuur, maar ook in de diverse ruimten waar de tour doorheen gaat.Β  Beperkte beschikbaarheid is geen probleem; vrijwilligers kunnen aangeven wanneer ze wel of niet beschikbaar zijn.

Aanmelden kan viaΒ  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met in de titel 'vrijwilliger Met Eigen Ogen'. Meer info op meteigenogen.nl.
Pin It
Bekeken: 1213x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/