Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier organiseert een fotowedstrijd. Iedereen is welkom om een mooie foto in te zenden waarop te genoten wordt van water in de regio. Deelnemers maken kans op prijzen zoals een fotografiecursus en fiets-suppen in de Eilandspolder. Foto's kunnen tot en met 30 augustus worden ingezonden via fotowedstrijdhhnk.nl.

Op deze pagina is ook te stemmen op de inzendingen. Wie nu instapt heeft wel een behoorlijke inhaalslag te maken. Ruim op kop gaat de foto van Pieter uit Marken met meer dan 700 stemmen. Hij fotografeerde een mannetjeszwaan op zoek naar zijn levenspartner. Op de tweede plaatst staat de foto van Gea uit Schagen. Zij fotografeerde een Schotse hooglander die verkoeling zoekt in een waterpoel bij Botgat in Groote Keeten, en daarbij een 'plasje' doet. "Gelukkig hebben we het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wat belangrijk werk doet om o.a. ons water zuiver te houden."

Bij vermelding van de fotowedstrijd raadt het waterschap ouders met kleine kinderen aan om een hun kroost een zwemluiertje te laten dragen om het water schoon te houden.
Pin It
Bekeken: 2379x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/