Robin Schouten speelt de komende jaren bij FC Emmen. Schouten begon zijn voetbalcarrière bij De Foresters in Heiloo, waarna hij bij de jeugdopleiding van AZ volgde. De geboren Alkmaarder ligt tot de zomer van 2025 vast bij de Drentse Eredivisionist.

De rechtsback maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij Jong Ajax. Maar de meeste minuten maakte de 25-jarige echter tijdens een verhuurperiode bij FC Volendam. Later speelde Schouten onder meer bij het NAC Breda, het Deense Sønderjyske Fodbold en De Graafschap. Hoofdtrainer en technisch manager Fred Grim is blij met de aanwinst. "Robin is een gedreven back met snelheid en een goede trap. Hij staat verdedigend zijn mannetje, maar we verwachten dat hij ook regelmatig de achterlijn haalt en aanvallend belangrijk gaat zijn voor de ploeg."
Pin It
Bekeken: 1683x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/