Als er één festival is waarbij een regenbui niet zou misstaan, dan is dat misschien het Keltisch Festival. Maar het festival dat een eerbetoon brengt aan doorgaans regenachtige eilanden mocht zich dit jaar verheugen in een uitgesproken zonnige editie. En dus weerklonken de hoge tonen van de doedelzak onder een prachtig blauwe hemel in de Alkmaarderhout.

'Ja, het is druk", bevestigen bezoekers aan Alkmaar Centraal. En dat dus ondanks het warme weer, dat voor drukte aan de stranden zorgde. Het typische strandpubliek is misschien ook niet hetzelfde als het publiek dat naar het Keltisch Festival komt, een feest dat toch een lange geschiedenis heeft in Alkmaar. Een feest waar dus ook naar werd uitgekeken.

Dit jaar beleefde het festival zijn tiende editie. Wie er alleen voor doedelzakmuziek heenging kwam bedrogen uit: er was juist volop aandacht voor andere muziekstijlen en net in die brede oriëntatie zat voor veel bezoekers de aantrekking van dit festival.

Een fotoverslag van dit sfeervolle festival, inclusief hoge Schotse kousen én de doedelzak, is te bekijken op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.
Pin It
Bekeken: 1514x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/