Veel mensen komen thuis van werk en hebben dan na het eten eigenlijk geen zin meer om weer de deur uit te gaan om te sporten. Niet iedereen kan de lokkende bank daarna weerstaan. Met het programma 'Sport na je werk' wil Alkmaar Sport mensen verleiden om direct vanuit werk in groepsverband te bewegen. Tijdens de Nationale Sportweek kan iedereen gratis meedoen aan het programma.

Het aanbod sport en bewegen is zorgvuldig samengesteld om mensen van diverse leeftijden en niveaus te bedienen. Alle activiteiten duren een uur. In de Alkmaarderhout is er iedere maandag vanaf 16:30 uur wandelfitness en iedere woensdag vanaf 19:00 uur 'Outdoor 50+'. In Sportcomplex Oosterhout is er op dinsdagen vanaf 17:00 uur pilates en op donderdagen vanaf 17:00 uur circuit fitness. Iedere maandagmiddag vanaf 14:00 uur is er ook Outdoor 50+ in Park de Oude Kwekerij.

Deelnemers kunnen een 8-strippenkaarten van 40 euro kopen om aan de diverse activiteiten mee te doen. Tijdens de Nationale Sportweek, die plaatsvindt van 15 tot 24 september, kan (ook) gratis kennis worden gemaakt met het aanbod. Meer informatie is te vinden op alkmaarsport.nl/sportnajewerk.
Pin It
Bekeken: 1644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/