Het 'wow-effect'. Dat werd vorig jaar door veel Alkmaarders een beetje gemist bij de vuurwerkloze eindshow van de kermis. Die kritiek heeft Kermis Alkmaar zich aangetrokken, dit jaar belooft de eindshow weer ouderwets spectaculair te worden, Maar evengoed wel zonder vuurwerk: "Dat is echt verleden tijd."

Tijdens de voorbereidingen op de kermis sprak Alkmaar Centraal met organisatoren Bas van der Molen en Sander Willemstein. Dat de eindshow vorig jaar wat lauwtjes was onthaald, dat was beide mannen niet ontgaan. "Dit jaar gaan we voor het wow-effect", verzekert Van der Molen ons. "We moeten ook eerlijk zijn: vorig jaar was het niet zoals gehoopt", steekt Willemstein de hand in eigen boezem. "Het wordt nu heel wat anders dan vorig jaar." 'Spectaculair' is het woord dat bij de show van 2023 moet passen.

De show van dit jaar maakt meer gebruik van het water, van de ruimte die dit stuk stad biedt. Er komen pontons in het kanaal, er komen hoogwerkers, bezoekers mogen rekenen op (veel) vuur, rook en laser; verder is er live muziek, aangevuld met geluidseffecten. De show begint zondagavond om 22:00 en is voor de toeschouwers gratis. De kermis vertrekt na vanavond weer uit Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 7299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/