Alle Alkmaarders zijn van harte uitgenodigd voor de traditionele receptie aan de vooravond van de viering van Alkmaars Ontzet.. De receptie vindt op vrijdag 6 oktober plaats in de Grote Kerk en duurt van 20:30 tot 22:30 uur.

De viering van 450 jaar Alkmaar Ontzet is georganiseerd voor en door Alkmaarders. Dit speciale jaar wordt herdacht en gevierd dat Alkmaar 450 jaar geleden van de Spanjaarden ontzet werd. Daarmee werd het de eerste Hollandse stad die dat tijdens de Tachtigjarige Oorlog lukte. “Bij Alkmaar begint de Victorie!”.

Dit is een jubileumjaar vol met activiteiten en het thema is 'Het Licht van de vrijheid', net als het nieuwe glas-in-loodraam in de Grote Kerk. Het thema refereert ook aan de 4 V’s – die vandaag én in de toekomst belangrijk zijn voor alle bewoners van Alkmaar: Vrijheid, Verdraagzaamheid, Verbondenheid en Verscheidenheid. Nog op het programma staan onder andere de kranslegging, een lampionnenoptocht, jeugd- en middagoptocht, samen zuurkool eten en dansen tot in de late uurtjes. En dus de receptie.

Het volledige programma is te vinden op 8october.nl. (foto: gemeente Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1338x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/