Online muziekmagazine Written in Music en Stedelijk Museum Alkmaar presenteren dit najaar de unieke concertserie 'Art=Music=Art'. Muziekjournalist Dick Hovenga zette vier jazz solo-optredens op met veel improvisatie, en met de kunst in het museum als inspiratie. Er wordt afgesloten met een diner. Het eerste concert is op zaterdag 28 oktober en wordt verzorgd door de Londense contrabassist Tom Herbert.

De keuze uit muzikanten is internationaal en ambitieus: Tom Herbert, Alex Koo (Brussel, piano), Reinier Baas (Amsterdam, gitaar) en Marc Mommaas (New York, saxofoon) hebben ieder hun faam in de jazzwereld verdiend en allen een volledig eigen opvatting in muziekmaken. Tijdens hun solo-optredens bevinden ze zich in het midden van het publiek en de kunst in de zaal. Muzikaal uitdagend en avontuurlijk, qua locatie intiem.

De concerten, toegankelijk voor maximaal 70 liefhebbers, beginnen telkens om 17:30 uur en sluiten af met een gezamenlijke maaltijd. De muzikant is daarbij aanspreekbaar en zijn muziek zal te koop zijn. Kaarten à 40 euro (concert + maaltijd) zijn te koop via art-music-art.nl.
Pin It
Bekeken: 928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/